Pub Crawl med Stadga

tisdag 25 apr 2023 19:00

Stadga X Kemistklubben Pub Crawl

 

Välkomna med på ett uppfriskande evenemnang, också det första på länge mellan KK och Stadga. Det kommer vara en barrunda + tävlingar i arkenparken före vi drar på AÖ.

 

Kvällen börjar 19.00 vid Samppalinnas Lekplats (Östra Strandgatan 10) där ni blir indelade i 4-6 personers lag som består av både Stadgeiter och KK:are för att sedan bege er mot pubarna. Det kommer vara totalt 9 platser för er att besöka och de består av en blandning åbåtar och lokala pubar. Ni har tid att gå ända tills 22.00, då skall hela laget befinna sig vid arkenparken för tävlingens fortsättning.

 

Under hela kvällen kommer varja lag få ett scorecard där ni håller koll på ert resultat. Det kommer fungera som golf så varje dryck kommer ha ett par (Antalet gånger ni dricker den före den är tom), målet är ju då som i golf att ha en så låg siffra som möjligt. Ni kommer dricka olika saker t.ex. Öl, Vin, shot, drink. Då vi är vid barer så serverar dom också alkoholfria alternativ om man önskar delta som alkoholfri. Kom också ihåg att ta med ert scorecard till arkenparken då tävlingen fortsätter där. Ett fint pris utlovas också åt det vinnande laget.

 

 

Anmälan finns på kide och är öppnar Tisdagen den 18.4 kl 12.00 och stänger söndagen den 23.4 kl 23.55, det är 30 platser per förening som gäller.

https://kide.app/events/b456f5fd-a732-4b66-81fa-7eef7dad4817

 

 

Vad: Pubcrawl

När: 25.4 kl 19.00

Var. Start vid Samppalinna

Pris: Endast det ni köper vid barerna

Hur: Med glatt och golfigt humör

 

Vid frågor eller funderingar kontakta Wille,

[email protected]