XCVIII Kemistbaal

Baal

lördag 13 nov 2021 16:00

Vi har härmed äran att bjuda in Er till Kemistklubbens XCVIII Kemistbaal den 13 november 2021 på Restaurang Kåren. Nu är det äntligen dags att damma av finkläderna för novemberkvällen!

 

Pris för denna årsfest är följande:

KK-medlemmar 80€

Övriga 90€

Understödspris 110 €

Sillfrukost och garderobavgift under banketten inkluderas i priset.

 

Klädkod högtidsdräkt med akademiska ordnar. Se Vett och etikett för närmare detaljer. Det kommer även att publiceras en video om Kemistbaalens vett och etikett inom kort, håll ett öga på det!

 

Den andra omgången i anmälan öppnar fredagen den 29 oktober kl. 12:00, stänger den 3 november kl. 23:59 och är öppen för allmänheten. Endast Kemistklubbens ordinarie medlemmar och Kemistklubbens alumner har avecrättighet.

 

Meny- och dryckespaketalternativ för Festsupén:

Meny 1

Lax på tre sätt

Övermogen oxbringa med mörk tranbärssås och palsternacka-potatispyré

Chokladmousse och hallon

 

Meny 2 (vegansk)

Tapastallrik

Majspanerad aubergine med rostad paprikasås och palsternacka-potatispyré

Chokladmousse och hallon

Kaffe eller te ingår i båda menyerna.

 

Dryckespaket 1

Ett glas skumvin, två glas röd- eller vitvin, två snapsar och en punsch.

 

Dryckespaket 2 (alkoholfritt)

Ett glas alkoholfritt skumvin, två glas alkoholfritt vin, två citron-ingefärasnapsar och en alkoholfri hjortronlikör.

 

Baalmarskalkarna Johanna Clayhills och Ilona Kairinen önskar Er välkomna på den 98:e Kemistbaalen! Vid frågor kan vi nås via mejl på [email protected]

 

Hjärtligt välkomna! #tacktfif

 

Praktisk information om anmälan

Den första omgången i anmälan öppnar fredagen den 15 oktober kl. 12:00 på Kemistklubbens hemsida kemistklubben.org och stänger fredagen den 22 oktober kl. 12:00. Observera att den första omgången är öppen endast för Kemistklubbens ordinarie medlemmar och Kemistklubbens alumner men man kan såklart ta med en avec. Den andra omgången i anmälan öppnar fredagen den 29 oktober kl 12:00, stänger den 3 november kl 23:59 och är öppen för allmänheten. Avecrättigheten gäller dock endast Kemistklubbens ordinarie medlemmar och Kemistklubbens alumner.

Den maximala mängden deltagare syns i samband med anmälan. Personer som anmäler sig efter dessa platser sätts automatiskt på en reservlista. Ifall någon behöver avanmäla sig ges platsen till den nästa på reservlistan.

I anmälningsblanketten ber vi dig att meddela ditt val av meny och dryckespaket, övriga allergier samt eventuellt bordssällskapsönskemål. Fyll gärna i om du redan vet om du kommer att delta i sillfrukosten. Ifall du har en avec, ber vi dig att ge din avecs namn, e-postadress, val av meny och val av dryckespaket i anmälan. Din avec dyker upp på anmälningslistan automatiskt. Första årets studerande får tyvärr inte ta med en avec på grund av begränsat antal platser.

Vid anmälning binder man sig till årsfestens betalnings- och avanmälningsvillkor.

 

Betalningsuppgifter:

Summa: 80 € för KK-medlemmar och 90 € för övriga. Ifall ni vill understöda Kemistklubbens baalverksamhet är understödspriset 110 €.

Mottagare: Kemistklubben vid Åbo Akademi rf

IBAN: FI20 6601 0001 0479 76

BIC: AABAFI22

Referensnummer: 12616

(Använd referens i första hand, men vid behov Meddelandet: ”Kemistbaal + Ditt namn”)

Förfallodag: 3.11.2021

 

Avanmälningsvillkor:

Vi ber dig vänligen att ta hänsyn till följande villkor vid anmälning.

Anmälan är bindande. Dieter och allergier skall meddelas till oss senast 3.11.2021. Avanmälning och rätt till full återbetalning är möjligt fram till 3.11.2021.

Vid Kårens ingång kommer vi med en coronaintygsavläsare att kontrollera att varje årsfestdeltagare har ett giltigt coronaintyg. Utan det kommer man inte in. Ha coronapasset färdigt utprintat eller nedladdat på din telefon när du anländer till årsfesten.

Kemistklubben önskar dock att ingen deltar i festligheterna sjuk trots coronapasset. Om man stöter på förhinder efter att deadlinen för betalning och för att meddela sin diet har gått har man möjlighet att få full återbetalning endast om det hittas en person på reservlistan som har lämplig diet.

Avanmälningar och frågor tas emot till [email protected] Vi behåller rätten till eventuella ändringar i schemat.